Våre produkter

Gildeskål Vekst er under stadig utvikling. Ideer til nye produkter er en prosess som pågår hele tiden. De produktene vi leverer i dag er først og fremst skogrydding og salg av ved. Småmekaniske tjenester og reparasjon av biler, gressklippere, båtmotorer, etc. Vi har også eget Dekkverksted og tilbyr Dekkhotell til de som ikke ønsker å lagre dekkene sine selv. 

Når det lir mot vinteren, så man må skaffe seg ved for å få varmen i hus! Da er det kjekt at vi er i nærheten som kan skaffe deg brendsel. Gildeskål vekst er rette stedet. Kontakt oss gjerne tlf: 940 07 733

Vårt snekkerverksted produserer hagebenker, bord, blomsterkasser, postkassestativ og mye mere, stort sett etter det kundene ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for priser og tilbud.

Vi produserer og selger ved jevnt og trutt gjennom hele året, og klarer ikke alltid å tilby våre kunder helt tørr ved. Derfor kan det være en god idé å kjøpe neste års ved før du er helt fri for ved! Har du mulighet til å lagre veden er dette en god løsning for å ha tørr ved.

Vi anbefaler våre kunder å handle inn veden tidlig og lagre den selv, slik at man er sikret tørr brensel til vinteren.

Husk at veden varmer flere ganger.....

(når den stables, hentes og fyres)

M208E003_Pb_opt.jpg